Shop More Submit  Join Login
×




Details

Submitted on
April 11
Image Size
652 KB
Resolution
1000×700
Submitted with
Sta.sh
Link
Thumb
Embed

Stats

Views
482 (2 today)
Favourites
47 (who?)
Comments
39
Downloads
6
×
CR BigWAR Stage 1 : Activate PhaseShift Mode by Prophosphere CR BigWAR Stage 1 : Activate PhaseShift Mode by Prophosphere
:iconcanvas-ranger:
----------------------------------------------------------------------------
It's been a while , currently still busy for my college assignment 
Rushed , but It's Ok .!!
----------------------------------------------------------------------------
Phaseshift Mode is a feature where Eris can improve her Defense , Agility , & Speed at 500% but lose all of her Strength and Abilities to attack for 1 minutes , It's a moment before her uniform transformed

Name : Eris Armstrong 
Canvas : SHIELD fav.me/d4kgjrr
Faction : Div 26 Heroes 
Ability : Shield Applicators , High defense & Immune to all status ailments ( EMP & Spiritual's exception )
Location : Sekupang Ferry Terminal => upload.wikimedia.org/wikipedia…
Want to know more about Eris => canvas-ranger.wikia.com/wiki/E…

:iconbadluckbrianplz::iconsaysplz: Dulu Eris pernah dicemplungin oleh seseorang ke laut dari kapal pesiar , Sekarang giliran Eris yang nyemplung ke laut berdasarkan kemauannya sendiri /srap

Indonesian Only:
Sumpah demi apa war jadi beneran :icontearplz: 
Saya ditengah2 kegalauan dan kehancuran kuliah saya :iconrlytearplz: 
Tapi ada hikmahnya , saya sudah lama sekali ingin ngegambar Eris akhirnya kesampean juga . 
Walaupun harus mengorbankan sesuatu tapi saya tidak menyesal :iconhappyblueplz:
Btw saya sendiri pun tidak tahu kenapa Eris aktivasi kanvasnya nyemplung ke Laut
Some random idea maybe wkkwkwkwkw :rofl:

Division 26 Heroes Status : 
:iconcyanstar: => fav.me/d7cyov0
:iconsuzunerei: => On Hold .!
:iconshachan97: => On Hold .! 
:iconprophosphere: => You're Here .!!
:iconsowelunee: => On Hold .!
Saya bingung kostum henshin Eris ntar kayak gimana ...... :iconoelplz:

Add a Comment:
 
:iconrutorifuki95:
RutoRifuki95 Featured By Owner Apr 20, 2014  Student Digital Artist
keren La la la la La la la la 
Reply
:iconprophosphere:
Prophosphere Featured By Owner Apr 25, 2014  Student Digital Artist
Makasih gan :iconblushplz:
Reply
:iconrutorifuki95:
RutoRifuki95 Featured By Owner May 13, 2014  Student Digital Artist
masama kakak~ :iconhandsomeonionplz:
Reply
:iconrutorifuki95:
RutoRifuki95 Featured By Owner Apr 26, 2014  Student Digital Artist
always gan~ :icongreatjobplz:
Reply
:iconchipencil:
chiPencil Featured By Owner Apr 15, 2014  Student Digital Artist
ERISSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSS :iconilavplz:

nak awas dibawah banyak ikan hiu /ngga
Reply
:iconprophosphere:
Prophosphere Featured By Owner Apr 18, 2014  Student Digital Artist
Ikan Hiunya Moe2 jadi ga bakalan ngegigit :icongtthplz:
/eh
Reply
:iconchipencil:
chiPencil Featured By Owner Apr 20, 2014  Student Digital Artist
HIU MOE :iconilavplz:
HIUNYA MACEM SAMEKICHIII //ga
Reply
:iconrura-sama:
Rura-sama Featured By Owner Apr 15, 2014  Student Digital Artist
nyemplung lautnya kok ngga make mizugi? kan bahaya kalo kaos bisa see-through:iconinglipplz://salahfokus
Reply
:iconprophosphere:
Prophosphere Featured By Owner Apr 15, 2014  Student Digital Artist
Itu kan Harapan saya :iconmegustaplz:
Reply
:iconrura-sama:
Rura-sama Featured By Owner Apr 15, 2014  Student Digital Artist
tapi saya suka mizugi, lebih erotis:iconomgopenmouthplz://heh
Reply
Add a Comment: